Mijn favorieten

ThuisInVerkoopstyling

U wilt graag uw huis verkopen! ... Maar is uw huis daar klaar voor?


U heeft de keuze gemaakt. Uw huis gaat in de verkoop. Natuurlijk wilt ook u uw huis zo snel mogelijk en tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen. Maar is uw huis daar klaar voor? Al eens gedacht aan verkoopstyling? In Amerika is verkoopstyling de normaalste zaak van de wereld en ook in Nederland wordt de verkoopstyliste steeds vaker ingezet. 

 

Wat maakt dat u zich THUIS voelt in uw huis? Uw persoonlijke touch…

De valkuil bij het verkopen van uw huis. Een potentiële koper voelt zich meer THUIS in een neutraal, ruim ogend, schoon en sfeervol huis. Dit bereiken we door de woning te stylen. 

 

ThuisInWoningen helpt u daar graag bij. Een goede eerste indruk maak je geen tweede keer! We begrijpen dat het niet eenvoudig is om zonder emotie uw huis te herinrichten. Daarom werken wij met een verkoopstyliste. Zij kan u voorzien van de nodige tips en adviezen voor het verkoopklaar maken van de woning. 

 

Staat de woning leeg? Dan is het mogelijk om de woning geheel te laten inrichten door onze verkoopstyliste. Want ook hier geldt: de koper wil zich THUIS voelen. 

 


ThuisInVerkoopstyling

Ik ben Jeanet Hoksbergen-Scheper. ThuisInVerkoopstyling. Als gecertificeerd LNV verkoopstyliste kom ik bij u THUIS. Kijkende door de ogen van een potentiële koper, lopen we samen door de woning. We bespreken de pluspunten van de woning en hoe deze te versterken. Wat is onze doelgroep? En hoe kunnen we met een minimale aanpassing het maximale bereiken? U kunt daarna zelf aan de slag met de tips en adviezen. 

 

Binnen ons team werken we onder andere samen met een schilder, klusjesman en hovenier. Vakkundig en betrouwbaar. Zij staan klaar om u te helpen. 

 

Samen hebben we maar één doel: Het huis zo optimaal mogelijk presenteren voor een snellere verkoop tegen een zo hoog mogelijke prijs!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring